RegioBank Kinderspaarweken , feest, cadeaus en prijzen!

Cadeaus voor onze jonge spaarders

Je spaarpot legen, mag bij de RegioBank natuurlijk altijd. Alleen tijdens de Kinderspaarweken mogen onze jonge klantjes ook nog eens een cadeau uitzoeken als ze hun spaargeld op de rekening storten. 

Prijzen voor alle kinderen die een verstopt spaarvarken vinden

Voor alle kinderen uit Bladel en omliggende dorpen worden er op dinsdag 17 en dinsdag 24 oktober 10 rode spaarvarkentjes verstopt. Volg de pagina van Bankiershuys op FaceBook of kijk op deze site voor hints over de verstopplaatsen.

Vind je een varken?

Gefeliciteerd! Breng het varken uiterlijk 27 oktober naar de RegioBank, Gindrapassage 5 in Bladel. Je krijgt dan een lekkere prijs. Heb je al een varken gevonden en zie je er nog eentje, laat deze dan staan zodat andere kinderen ook kans hebben op een prijs. 

Hoofdprijs

Alle kinderen die bij ons tijdens de Kinderspaarweken geld komen storten en alle kinderen die een varken vinden, mogen een lot invullen en in de prijzenpot doen. Uit deze loten grabbelen we de winnaar van de hoofdprijs, een Intertoys cadeaubon van EUR 20!

Tot ziens bij de RegioBank en heel veel succes met het zoeken naar de rode RegioBank spaarvarkens. In de galerij een overzicht van de spaarvarkens in Bladel.